sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Ykkönen-kakkonen-ykkönen-kakkonen… Nollat!

Siinäpä talven ”plääni” hiihto skapojen osalta, aseen kanssa ja ilman. Näin se näyttää vain nykyinen sivulajikin sujuvan, luistaa kun lykätä muistaa ;) Talvi on siis mennyt treenien ja kisojen kannalta hyvin. Fiilis ja tuntemus on ollut hyvä! Joulukuussa oli olkapäässä rasitusperäistä tulehdusta, mutta se hoidettiin kuntoon hetimiten ODL:n liikuntaklinikalla ammattilaisten toimsesta.

SM-mitalit
Maakuntaviestissä mukana ja Kempele kakkoseksi :)
Hiihtostartteja on laskujen mukaan alla sileällä (=ilman asetta) nyt semmoiset 10x ja aseen kanssa 4x. Suksi on liikkunut paremmin, kuin koskaan ja otsikosta voi päätellä talven sijoitukset eli aina on pokkailtu pyttyjä ykkösenä tai kakkosena. Veteraanien ampumahiihdon SM-kilpailuista (N35) tuliaisina henkilökohtainen normaalimatkan kulta, pikamatkan hopea ja viestikulta. 

Sileältä piirinmestaruus ”tytöt” 35-sarjassa ja Tervahiihdosta NYL 37km. Hopea. Tiukan taistelun tuloksena! Tervahiihto Tulokset

Onnelliset maalissa (Kuva; Päivi Lohikoski, Tervahiihto)
Tervahiihto palkintojen jako (Kuva; Anna Talonen, Tervahiihto)
Lankku on liikkunut ja on ollut huikean hienoa kisata tuttuja kisasiskoja vastaan. Aina on ollut tiukkaa skapaa ja saanut laittaa itsensä täysillä likkon  -Ai, sitä tunnetta! Ampumahiihtopuolella on ammunta mennyt paremmin, kuin ikinä. Liekö ikä tehnyt tehtävänsä vai mentaalipuolen hallinta, treenin paljoudesta se ei ainakaan johdu ennemminkin laukausten vähyydestä ;)
 
Matkalla Tervahiihtoon valmennusryhmää Köykkyrissä tekniikkatreenissä!
Huikeaa on ollut päästä valmentamaan useita kuntoilijoita Tervahiihtoon ja nähdä se kehittyminen sekä treeni-into! Matkalla Tervahiihtoon valmennusryhmän kanssa trneenattiin n. puoli vuotta kohti 12.3.2016 Tervahiihtoa. Eilen oli viivalla n. 10 valmennuksessa tavalla tai toisella ollutta (Tervahiihtovalmennusryhmäläisiä, tekniikkavalmennuksissa olleita ja yksilö pt-valmennettavia). He kokivat huikeita onnistumisia, elämyksiä ja saavuttivat mahtavia suorituksia suurin osa itse itse
ään vastaan ”kilpaillen”! Olen niin onnellinen, että olen voinut auttaa heitä kohti unelmia ja tavoitteita :) Kiitos kaikille mukana olleille!

Tervahiihtopoppoota; Sakari Palsola (vas), minä, Lasse Seppänen, Päivi Lohikoski ja Maija Oravamäki.
Lopputalven suunnitelmat omalla kohdalla saikkaa ees-taas, sillä vielä hieman auki lähdenkö yleisen sarjan ampumahiihdon SM-kisoihin Rovaniemelle (riippuu viestijoukkueesta) ja jos lähden niin eiköhän sitä henkilökohtainen pikakisakin huitaista. Pääsisäisenä hiihdellään Muoniossa ja nähtäväksi jää, josko sinne Lapponiaan saisi itsensä järjestettyä., tai saahan sitä, mutta lapsenhoitoasiat määrittelee onnistuuko olla viivalla vai ei.

Toukokuussa kuitenkin kirmataan jo Terwamaratoonin puolikkaalla J  Sinne on taas tähtäämässä useampi valmennettava ja vielä ennättää mikäli mukaan mielii ;) Eikä ne kesän juoksutapahtumat siihen rajoitu. Triathlonpuolellakin on treenit pyörimässä niin omalla kohdalla, kuin valmennettavilla sillä sektorilla ja sinnekin puolelle löytyy täältä suunnalta apuja jos niitä kaipailee…


Nautitaan nyt vielä näistä talven antimista hetki ja luodaan pohjaa kesäkaudelle!

t. Anu
Tervahiihdon AfterSki tunnelmissa, hiihtokuningatar Riitta-Liisa Roposen ja puolisoni kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti