torstai 12. marraskuuta 2015

Kohti uutta kautta…

Syksy on mennyt vauhdikkaasti, syyskuussa Lost in Kajaani seikkailukilpailu (=retkeilyn) jälkeen meni pari viikkoa hyvin ”aivot narikassa” oman liikkumisen suhteen.
Lost in Kajaanin kisaraporttiin voit tutustua täällä!

Hiljalleen alkoi kuitenkin polte treenin pariin olla suuri, kun illat ja aika meni ihmetellessä miten älyttömästi olisi vapaa-aikaa jos ei treenaisi…

Visiot ensi kauteen ovat hyvin selkeät! 
IM Kööpenhamina kutsuu elokuun 21pv. Se on kauden päätavoite ja ajallinen tavoite on sen mukainen 50min. pois tämän kesän Kalmarin täysmatkan ajasta. Tavoite on kova, joo tiedän! Mutta elämässä pitää olla tavotteita ja haasteita, se motivoi sekä pistää liikkeelle harmainakin päivinä. Mitään ei koskaan saavuta jos ei ole valmis panostamaan, toimimaan.
Pientä stressiä toki meinasi asiasta tässä mennä viikkoina pukata, kun yksikseen miettii ja pohtii mitä tekee ja miten. Itselle on välillä niin ankara, onneksi sain Katjan taas vetämään oikeista piuhoista oikeaan suuntaan tätä settiä. Taas tuli todettua, että kyllä se valmentaja on hyvä olla olemassa itse kullakin ;)
Ravintoasiat on otettu pöydälle tarkkaan syyniin, sillä ensi kesänä en anna tällä kehon koostumuksella tasoitusta. 

Muita ensi kesän tavoitteita on Tervamaratonin puolikas, josta yritetään hyvää aikaa ilman muita jumppia alla…  SM Sprintti, joka on palkintomatka jos pääsen kehonkoostumuksen osalta siihen mitä tavoittelen.  Joroisille lähden joka tapauksessa ja ensi kesänä toivottavasti ilman vatsatautia viivalta viivalle saakka.

Jatketaanpa harjoituksia ja odotellaan lumia, sillä hiihtohommat alkaa toivottavasti pian. Sielläkin lappua rintaan sekä Tervahiihdossa ja toivottavasti myös Lapponiassa mikä on ollut haave 15vuotiaasta saakka!


- Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti