tiistai 28. lokakuuta 2014

Treeniviikko 1 (43)


Ensimmäinen treeniviikko takana ja mikä mahtava fiilis päästä treenien makuun! Viikko meni mahtavasti suunnitelman mukaan muutamaa tilanteen mukaista sovellusta lukuun ottamatta. Joskus joutuu pikkaisen ”käyttämään” mielikuvitusta ja yhdistämään esim. lapsen hoidon ja treenin, mutta ei sen takia kannata treeniä jättää tekemättä.

Yhteenvetona viikosta:

Ma: Juoksutekniikkaharjoitus 53min. sis. tehoja.  Illalla pyöräily rullalla 15min+venyttely 30min.
Ti: Pyöräily rullalla PK. 30min. +keskivartalojumppa 20min+ rullalla verrana  10min.
Ke: Sauvarinne 65min. aerobiselta kynnykseltä anaerobiselle ja happoja tuli ;)
To: Pyöräily rullalla PK 30min+ kuntopiiri kotona 30min+ rullalla verrana 10min.

Pe: Juoksu 60min+ Pyöräily rullalla 50min. Molemmat PK/aerobinen kynnys (Setti oli tarkoitus tehdä toisinpäin ja pidempänä mutta kaatosateesta ja aikatauluista johtuen järjestys muuttui sekä pyöräilyn kesto lyheni)

La: Juoksu 48min. (alivauhtinen PK)

Su: Uinti 83min. (tekniikkaa ja tehoja)

Tässä raamit viime viikosta, toki tulen kirjoittelemaan tulevaisuudessa tarkemminkin viikkosisältöjä auki. Lauantaina ja sunnuntaina olin koulutuksessa, joten paikalla oloa tuli paljon, normi arkeen verrattuna ja se tuntui aika oudolta kehossa. Normaalisti, kun on tottunut päivän pysymään suurimmaksi osaksi liikkeessä valmennustöiden tiimoilta.

Tämä viikko starttasi eilen valmennettavan kanssa 8km. PK juoksulenkillä, alkumatkasta olin valmennettavani jarruna ja loppumatkasta kirittäjänä J Näinhän se menee aika monella, alkuun on vauhdinjako monesti liian kovaa ja harjoituksen nousujohteisuus laskee kuin ”lehmän häntä”, mutta onneksi kaiken voi oppia. Ihanaa antaa työssä onnistumisen elämyksiä valmennettaville!

Tänään kävin PK sauvakävelylenkillä nauttimassa 90min. syysraikkaasta ja sateisesta metsästä. Pikkuinen tihkusade ei haitannut yhtään, mukavasti keho ja mieli virkistyivät. Huomenna onkin vuorossa ”happotreeni” eli sauvarinne, sitä odotan jo malttamattomana. Sen jälkeen tuleva mahtava endorfiini piikki on huikea!

Tervetuloa tutustumaan valmentaja  esittelyyni!
 
Pirteää ja reipasta viikkoa, käännetään syksyn sateet voimavaraksi ja
raikkaaseen ulkoilmaan lenkille :)
 
t. Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti