sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kausi 2014-2015

Huomenna se alkaa! Uusi harjoituskausi kohti kesän 2015 tavoitteita. Odotan kuin pikkutyttö joulua sitä, että pääsen taas kunnolla treenien pariin. Onhan tässä huilattu tavoitteellisesta harjoittelusta jo pitkään, käytännössä Kuopion SM-kisoista asti. Välissä oli seikkailu-urheilu kisat, mutta niihin valmistautuminen meni aika fiiliksen pohjalta. Nielurisaleikkausta ja vielä pieni syysflunssa, joka siirsi kauden aloitusta hieman. Nyt on kaikki valmiina ja motivaatio katossa! Valmentajani Väisäsen Katjan kanssa yhteistyö toimii ja jatkuu myös tulevana kautena. Mitä sitä valmentajaa vaihtamaan, jos heti ekana triathlon kautena koutsaa meikäläisen SM-mitalille ;)

Tähän blogiin on tarkoitus näpäytellä kuulumisia matkan varrelta kohti IRONMAN Kalmaria. Tulevan kauden tavoitteet ovat selvät! Mallorcalle lähdetään toukokuussa (2015) hakemaan hyvää kauden avausta ja aikaa puolimatkalta alkavaksi 5.3? Joroisilla aika alkaa sitten toivottavasti jo 5.2? (joten alle 5:30). Kalmarissa on ensisijainen tavoite päästä ehjällä suorituksella ja hyvällä fiiliksellä maaliin J

Toivon, että blogin kautta lukijat saavat elämyksiä, ideoita, oppia ja tietoa triathlon harjoittelusta sekä harjoittelusta yleensäkin. Sekä tietysti kipinää omaan harjoitteluun!

Tervetuloa mukaan J

p.s. mammaliikkuu-blogini hiljenee toistaiseksi.

Terveisin, Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti